Browse By

BlogOpen se vraća u Novi Sad

Korisnici Twittera, Facebooka i LinkedIna već znaju – uskoro će BlogOpen 2010! Ako je ovaj post prva informacija koju dobijate o BlogOpenu, ostavite nam komentar da bismo znali da blog nije baš potpuno mrtav. 😉

Nakon Pančeva, Novog Sada, Bora i Niša, BlogOpen opet dolazi u prestonicu Vojvodine. Upućeniji su odmah (ispravno) zaključili da to znači da je Moošema na sebe preuzela najveći deo organizacije, a da joj Blogowski i ja pomažemo koliko možemo. Baznoj ekipi će se u narednom periodu priključiti i tim volontera koji umeju i da rade i da se zabavljaju.

BlogOpen 2010 u podnoslovu ima SocialOpen. Društvene mreže skoro u potpunosti dominiraju internet komunikacijom, a blog je mesto u mejnstrimu prepustio otvorenoj društvenoj diskusiji na Twitteru i statusima (i drugim sadržajima) na Facebook zidovima. Na predstojećem radno-prijateljskom skupu pokušaćemo da pomirimo novu realnost i temu koja BlogOpen prati od nastanka: kako najbolje preneti svoju poruku putem interneta.

Ko će govoriti i držati radionice, te ko će pratiti šta se govori još uvek ne znamo. Zato je otvoren poziv za predavače i voditelje radionica od kojih očekujemo da predlože interesantne i aktuelne teme. A tu zapravo nastupate vi, učesnici blogosfere, tviteraši, fejsbukeri i ostali. Što dalje preneste glas o BlogOpenu 2010, veće su šanse da ćete biti u prilici da čujete ono što vas najviše interesuje.

Ni ovaj BlogOpen neće proći bez Blogopedije. Ove godine od vas očekujemo ne samo unose sa blogova, već i tvitove i FB statuse. A humanitarna akcija usmeriće vašu energiju kao pomaganju Gradskoj biblioteci u Novom Sadu.

Sve u svemu (začin C), narednih nedelja će biti uzbudljivo. Atmosfera će se zagrevati, da bi kulminaciju doživela tokom vikenda 9. i 10. oktobra. Šta god da vas interesuje pitajte nas preko ovog sajta, Twittera, Facebooka ili LinkedIna. A mi ćemo se truditi da odgovorimo što brže i sadržajnije, te da ispunimo vaša očekivanja i BlogOpen 2010 učinimo boljim od dosadašnjih.

6 thoughts on “BlogOpen se vraća u Novi Sad”

 1. Ninurina says:

  Blog’s not dead!

 2. RainDog says:

  Jeste da ste daleko, ali biću tamo kako znam i umem. Ima jedno dvadesetak ljudi koje bih voleo da vidim, a predavanja ni u Boru nisam slušao.
  Ako mislite da nešto mogu da pomognem, imate moj mail.
  Samo…. računam da ćete u martu svi biti u Boru na okupljanju kome još nismo smislili naziv. 🙂

 3. Pingback: Tweets that mention BlogOpen – SocialOpen 2010 » Blog Archive » BlogOpen se vraća u Novi Sad -- Topsy.com
 4. Trackback: Tweets that mention BlogOpen – SocialOpen 2010 » Blog Archive » BlogOpen se vraća u Novi Sad -- Topsy.com
 5. Bojan says:

  Šta volonteri treba da navedu u prijavi? 😛

 6. marko says:

  @Ninurina: That’s the spirit! 🙂

  @RainDog: Biće nam veoma drago da te vidimo u Novom Sadu u jesen, a posle i u Boru u proleće 🙂

  @Bojan: Prvenstveno da su voljni da sa nama rade i zabavljaju se 🙂 A potom i šta sve umeju i voljni su da rade. 😉

 7. Marija says:

  jei!!! a već sam se uplašila da neće biti ništa od druženja 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *